Wedden op videogames

Wedden op videogames

Games Reacties uitgeschakeld voor Wedden op videogames

Tegenwoordig wordt er veel gewed op videogames. Zoals je kunt wedden op echte voetbalwedstrijden, kun je dat ook doen voor videogames. Er worden namelijk toernooien georganiseerd waarin mensen tegen elkaar gamen voor prijzengeld. Deze toernooien worden ook wel e-sports, oftewel electronic sports, genoemd. Niet alleen de deelnemers kunnen geld winnen, iedereen die geïnteresseerd is kan namelijk wedden op het team of de speler waarvan hij denkt dat deze gaat winnen. Dit doe je door geld in te zetten. Dit geld kun je vervolgens verliezen of bijvoorbeeld verdubbelen.

Waar moet je op letten bij het wedden op e-sports?

Ten eerste is het belangrijk dat je wed via een betrouwbare en legale website. Doe dus voordat je geld inzet even kort research naar de website die je gevonden hebt. Ook is het verstandig om te wedden via een website waar vooraf de winstmarges bekend zijn. Let er ook op dat de manieren waarop je geld kunt inzetten betrouwbaar zijn, zoals bijvoorbeeld iDeal of Paypal. Daarnaast hebben de meeste betrouwbare websites een live chat, e-mailadres of telefoonnummer waarmee je contact kunt opnemen.

Wedden op Counter Strike Global Offensive

Een bekende videogame waarop je kunt wedden, is Counter Strike Global Offensive, oftewel CSGO. Dit is een actiespel waarin er gespeeld wordt door twee teams, de terroristen en de anti-terreur eenheid. Het doel van het spel is de bom plaatsen en laten ontploffen op de vooraf aangegeven plek (terroristen) en de bom onschadelijk maken voordat deze ontploft (anti-terreur eenheid). Het team dat als eerste slaagt in deze missie wint. Daarnaast is het de bedoeling om de tegenstander uit te schakelen. Doe je mee aan csgobetting, dan kun je veel geld verdienen wanneer je het goed aanpakt. Om je goed voor te bereiden kun je strategieën op internet lezen of Youtube videos van professionele spelers kijken.

 

Author

Search

Back to Top