Virtual Reality: Supervet!

Virtual Reality: Supervet!

Virtuele reality Reacties uitgeschakeld voor Virtual Reality: Supervet!

Virtual Reality leek al een tijd een hype te worden. Wat ook blijkt want er zijn al vele soorten VR brillen te koop. Met de VR bril voelt het alsof je er zelf helemaal in zit. Je hoort ook geen geluiden van de buitenwereld. Je bent gewoon helemaal in de virtuele wereld.

VR brillen de verschillende soorten

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten Virtuele brillen in de verkoop. Bij veel van deze brillen heb je wel een smartphone nodig. Je hebt daar dan een aantal virtuele apps voor nodig. Als die zijn gedownload kun je door middel van je smartphone en de bril via je bril naar het scherm kijken. Dat is een leuke en een wat goedkopere manier. Er zijn natuurlijk nog meer virtuele reality brillen dan alleen de smartphone virtual reality bril. Zo heb je bijvoorbeeld de HTC Vive en de Playstation VR. Deze komen binnenkort uit. Je hebt ook nog de Oculus Rift, die is al wel uit. De kwaliteit van deze 3 brillen is een stuk hoger dan die van de smartphone virtual reality bril. De prijzen van deze 3 billen liggen dan ook een stuk hoger.

Wat kan je met een Virtuele bril?

Je kunt met een virtual reality bril een aantal dingen. Je kunt in een virtuele wereld games spelen en je kunt virtuele films kijken.

Virtual reality is niet alleen voor games of voor films. Je kunt er namelijk met je werk ook profijt van hebben. Zo heeft Ikea al ontworpen dat je bijvoorbeeld keukens in virtuele wereld kan bekijken. Dat is natuurlijk erg handig. Zo krijg je een perfect beeld hoe het eruit gaat zien. Op Facebook heb je ook dat je op je smartphone een horror filmpje in virtuele wereld kan bekijken, als jij dan je telefoon rond draait dan zie je het filmpje in virtuele wereld. Heb ik zelf ook al een paar keer gedaan en het is erg leuk om dat te doen en te zien!

Author

Search

Back to Top