Tips voor een praktisch en origineel kraamcadeau

Tips voor een praktisch en origineel kraamcadeau

Geen categorie Reacties uitgeschakeld voor Tips voor een praktisch en origineel kraamcadeau

Vind jij het ook altijd lastig om een kraamcadeau te vinden? Er is overvloed aan keuzes, zoals knuffels, kleding, speelgoed, en nog veel meer. Toch is het niet altijd makkelijk om ook daadwerkelijk met een uniek cadeau aan te komen bij de ouders van het pasgeboren kindje. Gezien de ouders waarschijnlijk overspoeld worden met allerlei kraamcadeautjes, is het des te leuker wanneer je een origineel kraamcadeau hebt. Gebruik onderstaande tips wanneer jij de ouders wilt verrassen met een schattig, lief of praktisch kraamcadeautje op bezoek komt!

 

Deze cadeaus worden zeer graag ontvangen

Schattige babykleertjes en mini-schoentjes: het oogt adorabel bij baby’s. Het is daarnaast heel leuk om te krijgen als ouders. Maar, toch zijn er cadeaus waar ze nóg blijer mee zijn en waar je ze ook echt mee kunt verrassen. Zo zijn plastic babylepeltjes een ideaal cadeau voor een pasgeboren baby’tje. Zeker wanneer ouders voor het mama en papa zijn geworden, kan dit heel goed in de smaak vallen. Baby’tjes krijgen namelijk vitaminedruppels toegediend vanaf de geboorte. Een eetlepel past niet in het mondje van een baby en een theelepeltje heeft net wat te scherpe randjes voor een baby. Plastic babylepeltjes zijn daarom een perfect alternatief!

 

Spuugdoekjes als origineel kraamcadeau

Het ziet er wellicht minder charmant uit, maar spuugdoekjes/ hydrofiel doekjes zijn een ware uitkomst voor ouders van een pasgeboren kindje. Ze kunnen namelijk in veel situaties gebruikt worden. Na het douchen kunnen ze fungeren als afdroogdoek, maar ze kunnen ook als spuugdoekje, onderlegger, poetslapje, et cetera worden gebruikt. Met name nieuwe moeders en vaders zullen dolblij zijn met deze praktische kraamcadeaus. Het is lastig om overal aan te denken wanneer het eerste kleintje op komst is. Door een origineel kraamcadeau als het babylepeltje en spuugdoekje te geven, zullen de nieuwe ouders je erg dankbaar zijn.

 

 

Author

Search

Back to Top