Online gevonden: een xbox one veiling

Online gevonden: een xbox one veiling

Gadgets Reacties uitgeschakeld voor Online gevonden: een xbox one veiling

Het moet voor jou inmiddels niet vreemd meer in de oren klinken dat ik, van Sonar Select, wel wat heb met gadgets. Het is niet voor niets dat ik in mijn blogs al menig telefoon of andere gadget besproken heb. Vandaag ga ik je weer ‘vervelen’ met een gadget en wel de spelcomputer de xbox one. Ik heb namelijk een schitterend platform weten te vinden op het internet. Een platform met een xbox one veiling. Daar wil ik jou natuurlijk graag van op de hoogte brengen.

Xbox one veiling

Een veilig voor een nieuwe xbox one. Dat klinkt natuurlijk meteen al goed. Helemaal als ik je verzeker dat het iets is dat echt op het internet te vinden is. Zoek zelf maar op Google (zoekterm die je moet gebruiken: xbox one veiling) en je ziet vanzelf de website. Wat precies het goede nieuws is aan een xbox one veiling? Doordat het om een veiling gaat, betaal je altijd een betere prijs dan een nieuwprijs die in de winkel geldt. Het principe van een veiling, zo gezegd.

Het principe van een veiling

Want bij een aflopende veiling is het zo dat een veilingmeester een bepaalde prijs zegt. Op het moment dat er geen reactie uit de zaal komt, of op het internet van één van de geïnteresseerden, noemt de veilingmeester een nieuwe prijs. Die prijs is aflopend. Bijvoorbeeld van 300 euro naar 280 euro. Op het moment dat er dan weer geen reactie volgt, gaat de prijs nog verder naar beneden. Tot er iemand toehapt, die vervolgens als eigenaar van het product gezien mag worden (als hij of zij daadwerkelijk betaalt natuurlijk).

Versproducten of schilderijen

Normaal is het zo dat een veiling gaat over versproducten of kunstvoorwerpen, zoals schilderijen. Op het internet is er nu dus ook een xbox one veiling. Laten we god op onze blote knieën bedanken dat er zo’n platform is.

Author

Search

Back to Top