Een lanyard als relatiegeschenk voor uw (zaken) relatie

Een lanyard als relatiegeschenk voor uw (zaken) relatie

Relatiegeschenk Reacties uitgeschakeld voor Een lanyard als relatiegeschenk voor uw (zaken) relatie

Een lanyard wordt ook wel en keycord genoemd in de volksmond. Het wordt door mensen gebruikt om hun telefoon of sleutels aan te hangen. Maar ook zakelijk wordt het gebruikt op beurzen of evenementen. Vaak staat er op het keycord dan de naam van het bedrijf en hangt er aan de lanyard een kaartje met de naam en de functie van de persoon van het bedrijf.

 

Het verschil tussen een keycord en een lanyard

Het is een vraag die veel mensen zichzelf stellen, wat is het verschil tussen een keycord en lanyard? Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Er is geen verschil. Het zijn twee verschillende namen voor een neklint.

 

Een relatiegeschenk

Een relatiegeschenk is een cadeautje van het ene bedrijf aan het andere bedrijf. Deze relatiegeschenken worden vaak gegeven bij speciale gelegenheden als kerst, een jubileum of als een bedrijf klant wordt. Het is een manier van waardering laten blijken. Ook is het voor bedrijven een goede manier om hun bedrijf te promoten. Op een relatiegeschenk wordt vaak de naam van het bedrijf wat het cadeau geeft gedrukt. Op die manier wordt het bedrijf steeds opnieuw gezien als het cadeau gebruikt wordt. Dit is een goede vorm van promoten zonder dat het al te veel opvalt.

 

Giveaways

Een lanyard wordt niet alleen weggegeven door bedrijven aan zakelijke klanten, het wordt ook gewoon weggegeven aan consumenten op bijvoorbeeld festivals met een klein cadeautje eraan die bij het festival past. Op die manier lopen mensen op het festival onbewust en automatisch reclame te maken op het festival voor het bedrijf.

 

De bestelling

U kunt heel eenvoudig lanyards bestellen, er zijn namelijk veel bedrijven die ze voor u drukken en mogelijk ook ontwerpen als u dit wenst. Vervolgens kunt u het gewenste lanyard bestellen in een kleine of grote oplage.

Author

Search

Back to Top